Werkwijze #2

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in het verhuren van uw woning via Huurrendement? Dan doet u bij ons gemakkelijk een aanvraag. Dit is geheel vrijblijvend: u zit nergens aan vast. Graag leggen wij u stap voor stap uit hoe wij te werk gaan nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen.

Stap 1: Kennismaking

Binnen drie dagen na ons eerste contact ontmoeten wij u graag in de te verhuren woning. Tijdens deze kennismaking luisteren wij naar uw wensen en ideeën. Daarnaast nemen wij de woning op en vertellen wij u meer over onze werkwijze.

Stap 2: Huurvoorstel

Binnen drie werkdagen na de kennismaking ontvangt u ons vrijblijvende huurvoorstel. Wij baseren dit voorstel op twee hoofdpunten: uw specifieke wensen en de eigenschappen van uw woning. Denkt u hierbij aan de ligging van de woning, de grootte en het aantal kamers. Uiteraard noemen wij in het voorstel ook de contractuele voorwaarden, zoals de duur van het huurcontract, financiële- en technische aspecten en uiteraard de wettelijke bepalingen.

Stap 3: Huurcontract

Heeft u na het lezen van ons huurvoorstel nog vragen of opmerkingen, dan bespreken wij deze graag met u. Hebben wij uw vertrouwen verdiend? Dan sturen wij u, in de meeste gevallen, nog dezelfde werkdag het contract per e-mail toe. In dit contract leest u alle onderlinge afspraken terug, zoals de afgesproken huurprijs, de duur van het contract, opzegtermijn, het beheer van de woning en de wettelijke bepalingen. Huurrendement gaat zorgvuldig om met uw vertrouwen en wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 4: Sleuteloverdracht

Pas nadat het huurcontract door beide partijen is ondertekend én u van ons de eerste huurtermijn en borg heeft ontvangen, draagt u de sleutels aan ons over. Tijdens deze overdracht vindt een check up plaats, zodat zowel u als wij bekend zijn met de actuele staat van de woning. Wij garanderen u dat wij de woning na afloop van het contract in dezelfde staat aan u opleveren.

Stap 5: Betaling huur

Na de start van het huurcontract betalen wij u de huur en het borgbedrag zoals afgesproken op de derde van de maand. Zolang het contract loopt, ontvangt u iedere maand tijdig de huurinkomsten op uw rekening. Zo geniet u zorgeloos van een gegarandeerd passief inkomen.

Stap 6: Beheer van uw woning

Hoe fijn het ook is om zorgeloos te verhuren, Huurrendement begrijpt dat u benieuwd bent naar de ontwikkelingen in uw woning en de status van de verhuur. Daarom houden we elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen welke wenselijk zijn in uw situatie. Ook nemen wij het technisch beheer volledig van u over.

Financieel en technisch ontzorgd bij de verhuur!

Meer informatie

K
L
Financieel Beheer

Huurrendement.nl garandeert en voorziet u elke maand van een overzichtelijk factuur met daarop het afgesproken bedrag. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos van uw passief inkomen kan genieten en dat het afgesproken bedrag elke maand weer netjes op uw rekening staat. Huurrendement.nl is uw trouwe partner in vastgoed.

K
L
Technisch Beheer

Wij dragen er zorg voor dat uw woning op een nette manier wordt bewoond. Natuurlijk is het mogelijk dat er gedurende de verhuurperiode technische mankementen ontstaan. Mocht dit voorkomen, dan lossen wij dit in overleg met u op. Dankzij een kundig team voeren wij veel reparaties zelf, kosteloos, voor u uit.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.