(Uitzend)organisaties

(Uitzend)
organisaties

Professionele huisvesting voor uw personeel.
En meer

Huurrendement zet zich in voor (uitzend)organisaties en ondernemingen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige huisvestiging voor hun internationale medewerkers: vaktechnisch geschoold personeel. Wij richten ons uitdrukkelijk niet op grootschalige huisvesting van internationale seizoensarbeiders.

Goede huisvesting als USP

Goede huisvesting staat het hoogst op de wensenlijst van buitenlands vaktechnisch personeel. Denk aan de elektricien, loodgieter, lasser, bankwerker of programmeur maar ook bieden wij huisvesting voor internationale zorgmedewerkers. Met een mbo-diploma en niet zelden aanvullende, hogere opleidingen. Deze competentiegestuurde krachten verlangen kleinschalige locaties. Er is weinig verloop, want zij komen in de regel voor de (middel)lange termijn naar Nederland. Hun salaris is overal uitstekend en daardoor maakt goede en correcte huisvesting voor deze doelgroep juist vaak het onderscheid. Die leveren wij.

Professionele huisvesting voor uw personeel. En meer

Compleet ingerichte woningen

Als uitzendorganisatie of onderneming wilt u daarom deze krachten de best mogelijke vorm van huisvesting bieden. Huurrendement is SNF-gecertificeerd: uw garantie dat er aandacht wordt besteed aan veiligheid, sanitaire voorzieningen, inrichting, representatie, relatie met omwonenden en meer. We willen dat uw werknemers zich gelukkig voelen in Nederland. We hechten veel waarde aan de inrichting van de woningen. Iedereen heeft een eigen, eenpersoonskamer. Er wonen maximaal vier personen op een woning. Het creëren van een gezellige sfeer verhoogt de tevredenheid. Een tevreden medewerker is meer betrokken bij u en uw bedrijf. Als arbeidskrachten arriveren, is alles geregeld. Het huis is schoon, er is beddengoed, de wifi en televisie werken, de verwarming is aangesloten.

Service gaat door

Daarmee stopt onze service niet: deze gaat gedurende de gehele huurperiode door. We zorgen voor rust, regelmaat en orde. We hangen een instructielijst op met onze ‘house rules’ en geven voorlichting over de simpelste dingen zoals, afval, veiligheid, buurt en transport. Periodiek houden we inspecties: kleine technische mankementen worden dan meteen verholpen. We hebben een eigen storingsdienst.

Antwoord op alle facilitaire vragen

Huurrendement heeft over het algemeen altijd plek voor de huisvesting van uw werknemers. Voor een vast tarief kunt u huisvesting inhuren; de prijzen zijn inclusief gas, water, licht en elektra. Hebt u vragen over de huisvesting van uw medewerkers of over andere facilitaire zaken? Stel hem aan ons, daar zijn we voor! Zo kunt u focussen op uw core business.

Huidige aanbod huisvesting

Bekijk op de pagina woningaanbod het huidige aanbod woningen.

Ergens anders huisvesting nodig?

Heeft u in de toekomst voor een langere periode huisvesting nodig en staat uw ideale locatie niet hierboven? Laat dan als nog een bericht achter. Ons netwerk reikt tot in heel Nederland.


Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.