fbpx

Veelgestelde vragen

Maximaal Rendement uit uw woning

Wij spelen in op de veranderende vraag naar woonruimtes. Door de globalisering trekken expats naar Nederland om hier te werken voor multinationals. Expats staan bekend als betrouwbare huurders met de focus op hun werk. Huurrendement biedt hen woonruimte aan tegen de huurprijs met daarop een opslag. Deze opslag rekenen wij door aan de huurder. Vaak is dit het bedrijf die de woonkosten voor hun medewerker op zich neemt. Deze opslag is onze winstmarge.

Huurrendement ontvangt veel aanvragen van expats die op zoek zijn naar een fijne thuisbasis. Over het algemeen zijn zij werkzaam bij multinationals in productie, techniek, financiële en IT-sector.

Wij zorgen ervoor dat onze huurders de voorzieningen in en om het huis netjes houden. Een opgeruimde tuin spreekt boekdelen, dus ook op dat gebied houden wij een oogje in het zijl. Bovendien voeren wij het kleinschalige onderhoud zoals beschreven in het contract kosteloos voor u uit. Onder andere verstoppingen, schade aangericht door huurders en kleinschalig achterstallig onderhoud vallen hieronder. Is er grootschalig onderhoud nodig? Dan nemen wij hierover eerst contact met u op

Huurrendement hecht veel waarde aan een langdurige samenwerking. Zo keren wij bij samenwerkingen langer dan een jaar, jaarlijks een bonus uit. Wij werken met een minimale huurperiode van één jaar.

Wij garanderen een periodieke controle van uw woning. Na zo’n bezoek sturen wij u per e-mail een rapport van de benoemingswaardigheden. Zo bent u continu op de hoogte van de vorderingen en de status van de verhuur. Heeft u tussentijds vragen? Stel deze gerust. Wij vinden het belangrijk dat u zich volledig geïnformeerd en vertrouwd tijdens onze samenwerking.

Als eigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor de verzekering. Gemeentelijke belastingen, zoals Afvalstoffenheffingen, Rioolheffingen komen voor onze rekening.

Huurrendement.nl brengt geen bemiddelingskosten in rekening. Wij zijn tenslotte uw huurder en treden niet namens een derde partij op. Wij zijn een professionele huisvester met een technische dienst.

U gaat een overeenkomst aan met Huurrendement.nl, U ontvangt  elke 3e dag van de nieuwe maand uw huur netjes op uw rekening gestort.

U kunt na de afgesproken termijn uw contract op elk moment met een opzegtermijn van 3 maanden ontbinden.

U verhuurt uw woning aan een professionele huisvester, een bedrijf dus. In dit geval geldt er geen huurbescherming.

WAAROM HUURRENDEMENT?

ADRES

2020 Huurrendement.nl. All Rights Reserved.