Slechte huisvesting

Slechte huisvesting; een doorn in het oog van de internationale medewerker!

Als internationale medewerker in een vreemd land is de behoefte aan gedegen huisvesting zeer belangrijk, het moet tenslotte een plek zijn waar men zich thuis voelt. Stel je eens voor; je komt in een vreemd land en de plek waar je moet wonen is slecht. Hierdoor kan de teleurstelling zo groot zijn dat je als werknemer op zoek gaat naar een andere baan met betere huisvesting.

Dit is voor zowel de uitzendpartij, huisbaas, huisvesters, omgeving een slechte zaak. Slechte huisvesting betekent over het algemeen een ontevreden werknemer, ontevreden werkgever, verloop in de woning, geen betrokkenheid met de buurt, oftewel een samenloop van omstandigheden waar geen enkele partij baat bij heeft.

Daarom is het zó belangrijk dat de woningen als thuis moeten voelen, een thuis waar jij en ik zouden kunnen verblijven.

Met als uitgangspunt een huiselijke sfeer waarbij de woning getoetst kan worden aan de SNF- norm. Dit is de minimale eis waaraan de woningen moeten voldoen.

Wij gaan verder dan de SNF-norm.
Zo vinden wij het belangrijk dat een ieder een eigen kamer heeft. Wij hechten veel waarde aan privacy.

Gewenst is daarbij ook dat er maximaal 4 personen in een woning worden gehuisvest. Dit komt ten goede van de Leefbaarheid zowel in als buitenom de woning.

Ons motto: ontzorgen!
De heren moeten ontzorgt worden in hun verblijf. Zo is bij aankomst de woning van top-tot-teen verzorgd, van het aardappelschilmesje tot aan het linnengoed in de woning.

Ons team staat klaar om uw zorgen omtrent de huisvesting uit handen te nemen. Met een landelijk bereik kunnen wij uw wens omtrent de huisvesting invullen.

Bent u benieuwd naar wij u kunnen ontzorgen in de huisvesting? Laat het ons team weten.

Meer nieuws..

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024 Wat Vastgoedinvesteerders moeten weten Het jaar 2024 brengt enkele cruciale veranderingen en aandachtspunten voor vastgoedinvesteerders met zich mee. Als investeerder in vastgoed, inclusief vastgoedeigenaren en...

Even voorstellen: Maikel

Even voorstellen: Maikel

Mijn naam is Maikel, en ik ben nu al 2 jaar werkzaam bij Huurrendement. In november 2021 ben ik bij Huurrendement gestart als stagiair toen ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener volgde aan het ROC in Nijmegen. Ik heb deze opleiding afgerond in juni...

Even voorstellen: Rene

Even voorstellen: Rene

Mijn naam is Rene van Wissing ik woon samen met mijn vrouw en 2 dochters in het mooie Nijmegen. De afgelopen 20 jaar heb ik veel commerciële functies mogen bekleden, ook nu werk ik alweer ruim een jaar voor Huurrendement. Een veelzijdige job waar ik veel plezier in...

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.