fbpx

Over ons

Het verhuren van uw woning klinkt aantrekkelijk. Dat is het ook, want het voorziet u van een maandelijks inkomen tegenover relatief weinig tijd en moeite. Of is dat iets te rooskleurig geformuleerd? Niet wanneer u voor Huurrendement.nl kiest.

Ontzorgen: Onze missie

‘Even’ de woning verhuren, zit er voor velen niet in. Zo krijgt u als verhuurder te maken met een makelaar en eist de huurder regelmatig uw aandacht op. Bovendien spelen vragen als: ‘Wat als er dingen kapot gaan?’ ‘Welke rechten heeft de huurder?’ en ‘Welke rechten heb ik als verhuurder?’ een rol. Zorgeloos een woning verhuren, het valt in de werkelijkheid flink tegen.

Het kan echt
Als vastgoedbeheerder onder de naam Vastgoed Beheer Noord Holland, zagen wij in 2017 het ‘plezier in verhuren’ al snel afnemen. Zonde, want het kan écht: een passief inkomen zonder kopzorgen. Onder de naam Huurrendement.nl is ‘ontzorgen’ onze dagelijkse focus geworden. Zo wordt verhuren weer leuk: de maandelijkse bijschrijving op uw bankrekening is nagenoeg het enige wat u er als onze klant van merkt.

Hoe wij werken

N aast onze focus op ontzorgen, voorzien wij u van een maximaal rendement. Hoe dat voor ons haalbaar is, leggen wij u graag uit. Huurrendement.nl huurt uw woning tegen een aantrekkelijke prijs. Deze prijs is nooit lager dan wanneer u voor directe verhuur kiest. Wij verhuren de woning vervolgens aan betrouwbare huurders binnen ons netwerk. Vaak zijn dit expats in dienst van grote Nederlandse bedrijven in en rondom de financiële en ICT-sector. Dankzij de meerprijs die wij voor de verhuur ontvangen, dragen wij zorg voor het beheer van de woning. Zo voeren wij veel reparaties gratis uit en doen wij regelmatig een ronde langs de woningen. Hierdoor onderhoudenet beheer van de woning. Zo voeren  wij een goede relatie met de huurders. Hoe wij tot een voor u interessante huurprijs komen en welke stappen tot de uiteindelijke verhuur leiden, leest u hier.

Een transparante samenwerking, mét bonus

Door het onderhouden van een goede band met de huurder, ondervond Huurrendement.nl nog nooit eerder aanzienlijke overlast van onze huurders. Bovendien stellen wij u als verhuurder maandelijks op de hoogte van benoemingswaardigheden over de verhuur door middel van een rapport. Dankzij deze duurzame werkwijze kennen wij langdurige samenwerkingen met onze klanten. Dit zorgt voor een maximaal rendement voor u als klant, maar ook voor ons.

Jaarlijkse bonus
Omdat wij veel waarde hechten aan een langdurige relatie, keren wij een jaarlijkse bonus uit naar onze klanten. Deze beloning bestaat uit een bedrag van €250, €500 of €1000. Ziet u dit bedrag liever in de woning geïnvesteerd? Geen probleem, dan maken wij dat in orde. Zo profiteert u optimaal van onze samenwerking.

Verhuren zonder kopzorgen, met een maximaal rendement?

WAAROM HUURRENDEMENT?

ADRES

2020 Huurrendement.nl. All Rights Reserved.