fbpx

Maximaal rendement uit de verhuur

Wilt u als particulier uw woning verhuren of bent u als vastgoedbelegger bewust op zoek naar een maximaal rendement? Bij Huurrendement bent u aan het juiste adres.

MAXIMAAL RENDEMENT

Huurrendement zorgt voor zowel het financieel als het technisch beheer van uw woning. Wij garanderen dat uw woning binnen 7 werkdagen is verhuurd en u hoeft geen contact te onderhouden met partijen zoals een makelaar, een beheerder, huurders en/of de gemeente. Wij verhuren namelijk niet alleen uw woning, wij zorgen voor allerlei aspecten die bij de verhuur komen kijken. Zo regelen wij ook het onderhoud van de woning. Wanneer nodig voeren wij veel reparaties zelf, kosteloos, voor u uit. Tijdens uw samenwerking met Huurrendement heeft u te maken met één professionele partij, zonder zorgen, onduidelijkheden of onnodige kosten.

 

Hieronder vindt u een voorbeeldberekening. Want wat bedoelen wij nu eigenlijk precies met ‘een maximaal rendement’? Voor de berekening gaan wij uit van een maandelijks huurbedrag van €1000. De daadwerkelijke huurprijs voor uw woning is afhankelijk van onder andere de ligging, de grootte en de staat van het pand.

HUURDER TRADITIONEEL HUURRENDEMENT
Jaar huur:
€ 12,000
€ 12,000
Makelaarskosten:
– € 1,500
€ 0
Beheerkosten (5%)
– € 600
€ 0
Leegstand 1 maand:
– € 1,000
€ 0
Totaal:
€ 8,900
€ 12,000
0
Honderdste klant

Een jubileum voor Huurrendement.nl. Onze Honderdste klant! Dit koppel had hun woning binnen 7 werkdagen verhuurd, net voordat zij naar het buitenland vertrokken.

Maarten & Esmee

WAAROM HUURRENDEMENT?

ADRES

2020 Huurrendement.nl. All Rights Reserved.