fbpx

Investeren in vastgoed

 • Stap 1.Kennismaking
  Als eerst is er de kennismaking tussen de partijen. De kennismaking vindt plaats op kantoor. Hierbij is er ruimte om de wensen van de klant te bespreken. Hier moet gedacht worden aan het soort woning dat de klant wil aankopen,ligging, plaats, financiële plaatje, belasting technische voordelen. Na de aankoop van de woning bent u er zeker van dat u direct over een extra inkomstenbron beschikt. Wij huren uw woning direct tegen een maximaal rendement.
 • Stap 2.Woningspeurtocht
  Na de kennismaking en de inventarisatie van de wensen en het budget word er een start gemaakt om de perfecte woning te aan te kopen, waar u na de aankoop direct het maximale rendement uit haalt. De woningen worden voorgelegd aan de klant. Nadat wij u een huurprijs hebben gegeven en u bent daar mee akkoord kunt u gaan bieden. Mocht uw bod worden geaccepteerd dan is het wachten om de financiering rond te krijgen.
 • Stap 3.Aankoop Woning
  Dit gehele traject van aankoop tot financiering duurt gemiddeld 30 werkdagen. Het is van belang dat u in dit traject alle benodigde documenten tijdig aanlevert bij de hypotheekadviseur. Werkt u zonder hypotheekadviseur dan is het van belang dat u alle benodigde documenten conform de checklist van de hypotheekverstrekker tijdig aanlevert. In de meeste gevallen vragen bijna alle hypotheekverstrekkers om aanvullende gegevens. Als laatste punt is er de overdracht bij de notaris waarbij de verkopende partij de sleutel overdraagt aan u en de financierende bank het aankoopbedrag overmaakt naar de verkopende partij. Vanaf dit punt kunt u direct en zorgeloos de woning aan Huurrendement.nl verhuren. Wij nemen het financieel en technisch beheer uit handen en zorgen ervoor dat u ten tijd van leegstand gegarandeerd inkomsten ontvangt.
 • Stap 4.Huurcontract
  Gaat u akkoord met het voorstel? Dan krijgt u in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog het contract per mail aangeleverd. Hierin treft u de onderlinge afspraken aan zoals de afgesproken huurprijs, duur van het contract, opzegtermijn, beheer van de woning en de wettelijke bepalingen.
 • Stap 5. Betaling huur en borg
  Huurrendement.nl geeft u de garantie dat u elke maand gedurende het contract uw huurinkomsten netjes op uw rekening ontvangt. De eerste betaling vind samen met de afgesproken borg plaats op de eerste van de maand.
 • Stap 6. Sleuteloverdracht
  Nadat beide partijen het huurcontract hebben ondertekend en uw de eerste huurtermijn en borg heeft ontvangen draagt u de sleutels aan ons over. Hierna volgt er nog een voorinspectie plaats met daarin de actuele situatie. Dit is voor beide partijen van belang, zodat men aan het eind van de verhuurperiode de woning weer in een zelfde staat terugkrijgt.
 • Stap 7. Beheer van uw woning
  Tijdens de huurperiode ontvang u van ons maandelijks een update met daarin noemenswaardige ontwikkeling. Hierbij moet u denken aan feiten zoals wie uw woning betrekt en wat voor werk zij uitoefenen. Daarnaast nemen wij het technisch en financieel beheer kosteloos van u over. U heeft in Vastgoedbeheer Noord Holland een direct aanspreekpunt wat voor huurders en verhuurders 24/7 bereikbaar is.

Huurrendement.nl zorgt ervoor dat u op de afgesproken datum uw huur ontvangt. Daarnaast krijgt u van ons toegang tot een handige tool waarmee u direct inzage heeft in uw rendement op de woning.

Huurrendement.nl zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw huurinkomsten.

Wij zorgen op een verantwoorde wijze dat er nette huurders de woning betreden. Deze huurders doorgaan een screening en betreden pas de woning nadat aan alle voorwaarde is voldaan.

Ontstaan er technische mankementen in de woning ? Huurrendement.nl zorgt ervoor dat deze mankementen kosteloos professioneel worden opgelost. Betreffen dit mankementen van grote technische aard ? Dan wordt er eerst contact gelegd met de partner/verhuurder.

Wij krijgen zorgeloos elke maand onze huur en maken ons nergens druk over.

WAAROM HUURRENDEMENT?

ADRES

2020 Huurrendement.nl. All Rights Reserved.