ICY Systeem

Innovatief ICY Systeem voor Energiebesparing

Huurrendement heeft een nieuwe stap gezet in het verbeteren van de verhuurervaring door het ICY-systeem te integreren in hun woningen. Dit systeem biedt aanzienlijke voordelen voor huurders en helpt bij het besparen van energie en gas.

Voordelen voor Huurders: De thermostaten van het ICY-systeem voorkomen onnodig verwarmen, wat resulteert in een comfortabele leefomgeving zonder dat de huurders zich zorgen hoeven te maken over hoge energierekeningen.

Besparing op Energie en Gas: Volgens ervaringen met uitzendbureaus die ICY al gebruiken, kan dit systeem meer dan 35% besparen op energiekosten. Door de temperatuur te beperken en automatische aanpassingen op basis van beweging en licht, voorkomt het systeem verspilling van energie.

Inzichtelijk Beheersysteem: Met de ICY Control Center-applicatie kunnen verhuurders draadloos het energieverbruik monitoren. Zo worden grootverbruikers van energie snel geïdentificeerd, en kan er tijdig actie worden ondernomen om het verbruik te optimaliseren.

Dit systeem past perfect binnen de filosofie van Huurrendement om efficiënte en duurzame woningen aan te bieden, waarbij zowel huurder als verhuurder profiteren van slimme technologieën.

Meer nieuws..

Oplossing verbod op tijdelijk huurcontract

Verbod op tijdelijk huurcontract Het aangenomen wetsvoorstel wet vaste huurcontracten zorgt er voor dat tijdelijke huurcontracten worden afgeschaft. Dit zorgt voor meer zekerheid bij huurders maar is nadelig voor verhuurders die een woning tijdelijk willen verhuren....

Volledige Ontzorging

Volledige Ontzorging bij Huurrendement 🔑 Beste vastgoedeigenaren, Bij Huurrendement geloven we in totale gemoedsrust als het gaat om het beheer van jouw vastgoed. Daarom bieden we onze unieke service van volledige ontzorging aan, zodat jij je kunt richten op wat echt...

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024 Wat Vastgoedinvesteerders moeten weten Het jaar 2024 brengt enkele cruciale veranderingen en aandachtspunten voor vastgoedinvesteerders met zich mee. Als investeerder in vastgoed, inclusief vastgoedeigenaren en...

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.