ICY Systeem

Innovatief ICY Systeem voor Energiebesparing

Huurrendement heeft een nieuwe stap gezet in het verbeteren van de verhuurervaring door het ICY-systeem te integreren in hun woningen. Dit systeem biedt aanzienlijke voordelen voor huurders en helpt bij het besparen van energie en gas.

Voordelen voor Huurders: De thermostaten van het ICY-systeem voorkomen onnodig verwarmen, wat resulteert in een comfortabele leefomgeving zonder dat de huurders zich zorgen hoeven te maken over hoge energierekeningen.

Besparing op Energie en Gas: Volgens ervaringen met uitzendbureaus die ICY al gebruiken, kan dit systeem meer dan 35% besparen op energiekosten. Door de temperatuur te beperken en automatische aanpassingen op basis van beweging en licht, voorkomt het systeem verspilling van energie.

Inzichtelijk Beheersysteem: Met de ICY Control Center-applicatie kunnen verhuurders draadloos het energieverbruik monitoren. Zo worden grootverbruikers van energie snel geïdentificeerd, en kan er tijdig actie worden ondernomen om het verbruik te optimaliseren.

Dit systeem past perfect binnen de filosofie van Huurrendement om efficiënte en duurzame woningen aan te bieden, waarbij zowel huurder als verhuurder profiteren van slimme technologieën.

Meer nieuws..

Even voorstellen: Maikel

Even voorstellen: Maikel

Mijn naam is Maikel, en ik ben nu al 2 jaar werkzaam bij Huurrendement. In november 2021 ben ik bij Huurrendement gestart als stagiair toen ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener volgde aan het ROC in Nijmegen. Ik heb deze opleiding afgerond in juni...

Even voorstellen: Rene

Even voorstellen: Rene

Mijn naam is Rene van Wissing ik woon samen met mijn vrouw en 2 dochters in het mooie Nijmegen. De afgelopen 20 jaar heb ik veel commerciële functies mogen bekleden, ook nu werk ik alweer ruim een jaar voor Huurrendement. Een veelzijdige job waar ik veel plezier in...

Vacature Coördinator Backoffice Vastgoed

Vacature Coördinator Backoffice Vastgoed

Huurrendement is een jonge, snelgroeiende organisatie welke vastgoedbeleggers ontzorgd bij hun belegging(en). Met ons concept faciliteren en beheren we vastgoedobjecten  voor onze relaties. Huurrendement is namelijk ook partner bij de aankoop, verkoop als ook de...