professionele Personeelshuisvesting in Noord- Brabant

huisvesting arbeidsmigranten
personeelshuisvesting noord holland
huisvesting personeel Enkhuizen
huisvesting personeel arbeidsmigranten

Professionele huisvesting voor uw personeel

Huurrendement.nl is een allrounder op het gebied van professionele  personeelshuisvesting voor uw werknemers in  Noord-Brabant. Met onze pakkende bedrijfsnaam weten menig particulier- en professioneel belegger ons te vinden. Wij hanteren all-in prijzen, zijn flexibel en hebben een eigen storingsdienst. U kunt uw vraag over de huisvesting van uw medewerkers in Noord- Brabant e.o. aan ons uitbesteden. Als SNF-gecertificeerde partij laten wij zien dat er aandacht wordt besteedt aan veiligheid, sanitaire voorzieningen, inrichting, representatie, buurt en nog veel meer. Ons bedrijf hecht veel waarde aan de inrichting van de woningen. Het creëren van een gezellige sfeer draagt bij aan het geluk van uw medewerker. Een tevreden medewerker is meer betrokken bij u en uw bedrijf. Naast deze speerpunten zorgen wij ook gedurende de gehele huurperiode voor de nodige service, wat u ontzorgt bij het huisvesten van uw medewerkers. Zo hangen wij keurig een instructielijst op met onze ” house rules” en geven wij voorlichting over de simpelste dingen zoals, afval, veiligheid, buurt en transport. Periodiek houden wij inspecties en worden kleine technische mankementen meteen verholpen. Als organisatie bieden wij voornamelijk personeelshuisvesting aan in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland & Noord-Brabant. Bent u benieuwd naar wat wij voor u als organisatie kunnen betekenen ? Vul dan hieronder het formulier in. 

Compleet ingerichte woningen voor de Huisvesting

Huurrendement.nl heeft over het algemeen altijd plek voor de huisvesting van uw werknemers in Noord- Brabant. De woningen zijn compleet ingericht en hebben een huiselijke sfeer. Bij huurrendement.nl willen wij dat uw werknemers zich gelukkig voelen in het mooie Noord-Brabant Als partij zijn wij SNF gecertificeerd en dit is dan ook volgens ons de minimale norm waaraan een huis moet voldoen. Voor een vast tarief kunt huisvesting inhuren, de prijzen zijn inclusief gas, water, licht en electra. U als werkgever hoort zich bezig te houden met het verschaffen van werk, wij als huisvester houden ons bezig met het beheer en verzorgen de optimale woonsfeer voor uw werknemer in het Brabantse landschap.

 
 

Momenteel hebben wij op de volgende locaties direct  huisvesting beschikbaar 


Lelystad Direct
Enkhuizen Direct
Grootebroek Direct

Oss Direct
Cuijk Direct
Wijchen Direct

Ergens anders huisvesting voor uw personeel nodig?

Heeft u in de toekomst voor een langere periode huisvesting nodig en staat uw ideale locatie niet hierboven? Laat dan als nog een bericht achter. Ons netwerk reikt tot in heel Nederland.

1
Werklocatie
2
Huurgegevens
3
Contactgegevens

Werklocatie en personeel

Maximale reisafstand

Huurgegevens

Contactgegevens

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9!

WAAROM HUURRENDEMENT?

ADRES

2020 Huurrendement.nl. All Rights Reserved.