Even voorstellen: Maikel

Mijn naam is Maikel, en ik ben nu al 2 jaar werkzaam bij Huurrendement. In november 2021 ben ik bij Huurrendement gestart als stagiair toen ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener volgde aan het ROC in Nijmegen. Ik heb deze opleiding afgerond in juni 2022.
 
Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Accountancy aan de HAN in Nijmegen. Naast mijn opleiding werk ik regelmatig in het weekend voor Huurrendement, waarbij ik voornamelijk onze Finance-afdeling ondersteun. Het leukste aan mijn werk is het opdoen van praktijkervaring, waarmee ik mijn kennis verbreed. Elke dag is weer anders, waardoor ik steeds voor nieuwe uitdagingen kom te staan. Dit maakt het werk ook zo boeiend.

Meer nieuws..

Even voorstellen: Rene

Even voorstellen: Rene

Mijn naam is Rene van Wissing ik woon samen met mijn vrouw en 2 dochters in het mooie Nijmegen. De afgelopen 20 jaar heb ik veel commerciële functies mogen bekleden, ook nu werk ik alweer ruim een jaar voor Huurrendement. Een veelzijdige job waar ik veel plezier in...

Vacature Coördinator Backoffice Vastgoed

Vacature Coördinator Backoffice Vastgoed

Huurrendement is een jonge, snelgroeiende organisatie welke vastgoedbeleggers ontzorgd bij hun belegging(en). Met ons concept faciliteren en beheren we vastgoedobjecten  voor onze relaties. Huurrendement is namelijk ook partner bij de aankoop, verkoop als ook de...

Even voorstellen: Peter

Even voorstellen: Peter

Mijn naam is Peter Nabbe, 45 jaar en woonachtig in het mooie Boxmeer. Trotse vader van Rens en Mirthe en al héél lang gelukkig samen met Quincy. Na ruim 20 jaar actief geweest te zijn in de (internationale) uitzendwereld ben ik sinds begin 2022 aangesloten bij...