Even voorstellen: Gino

Mijn naam is Gino, woonachting in de Zaanstreek en sinds 2017 actief in de vastgoedbranche.  Eerst in de beheerbranche en later de stap gemaakt naar het verzorgen van Huisvesting voor bijzondere doelgroepen. Binnen de huurrendement groep ben ik verantwoordelijk voor de verhuur en marketing, dit zijn zaken wat ik dagelijks met plezier doe.  Een optimale bezetting doe je net als in de hotellerie als je tevreden gasten hebt, in dit geval onze klanten en de bewoners. Dit doe ik samen met mijn collega René waarin hij in de operatie het aanspreekpunt is voor de huurders. Het uitdagende in onze rol de samenwerking tussen de afdeling facility, inhuur en verhuur. Alle puzzelstukjes moeten goed geplaats worden, denk aan de inhuur van een nieuwe woning, wat is het voor woning? Waar is de woning? Wanneer is deze verhuur klaar? Welke klant kunnen we hier gelukkig mee maken, wanneer? Wanneer wordt het internet opgeleverd? Is de woning al schoon? Etc.… zo kunnen we nog even doorgaan om de puzzel compleet te maken. Gelukkig is geen woning hetzelfde en maakt dit het werk dynamisch en spannend.  Verder heb ik een passie voor vastgoed, ontwikkel ik kleinschalig graag mooie objecten.

Meer nieuws..

Volledige Ontzorging

Volledige Ontzorging bij Huurrendement 🔑 Beste vastgoedeigenaren, Bij Huurrendement geloven we in totale gemoedsrust als het gaat om het beheer van jouw vastgoed. Daarom bieden we onze unieke service van volledige ontzorging aan, zodat jij je kunt richten op wat echt...

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024

12 veranderingen om in de gaten te houden in 2024 Wat Vastgoedinvesteerders moeten weten Het jaar 2024 brengt enkele cruciale veranderingen en aandachtspunten voor vastgoedinvesteerders met zich mee. Als investeerder in vastgoed, inclusief vastgoedeigenaren en...

Even voorstellen: Maikel

Even voorstellen: Maikel

Mijn naam is Maikel, en ik ben nu al 2 jaar werkzaam bij Huurrendement. In november 2021 ben ik bij Huurrendement gestart als stagiair toen ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener volgde aan het ROC in Nijmegen. Ik heb deze opleiding afgerond in juni...

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.