Even voorstellen: Gino

Mijn naam is Gino, woonachting in de Zaanstreek en sinds 2017 actief in de vastgoedbranche.  Eerst in de beheerbranche en later de stap gemaakt naar het verzorgen van Huisvesting voor bijzondere doelgroepen. Binnen de huurrendement groep ben ik verantwoordelijk voor de verhuur en marketing, dit zijn zaken wat ik dagelijks met plezier doe.  Een optimale bezetting doe je net als in de hotellerie als je tevreden gasten hebt, in dit geval onze klanten en de bewoners. Dit doe ik samen met mijn collega René waarin hij in de operatie het aanspreekpunt is voor de huurders. Het uitdagende in onze rol de samenwerking tussen de afdeling facility, inhuur en verhuur. Alle puzzelstukjes moeten goed geplaats worden, denk aan de inhuur van een nieuwe woning, wat is het voor woning? Waar is de woning? Wanneer is deze verhuur klaar? Welke klant kunnen we hier gelukkig mee maken, wanneer? Wanneer wordt het internet opgeleverd? Is de woning al schoon? Etc.… zo kunnen we nog even doorgaan om de puzzel compleet te maken. Gelukkig is geen woning hetzelfde en maakt dit het werk dynamisch en spannend.  Verder heb ik een passie voor vastgoed, ontwikkel ik kleinschalig graag mooie objecten.

Meer nieuws..

Even voorstellen: Maikel

Even voorstellen: Maikel

Mijn naam is Maikel, en ik ben nu al 2 jaar werkzaam bij Huurrendement. In november 2021 ben ik bij Huurrendement gestart als stagiair toen ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener volgde aan het ROC in Nijmegen. Ik heb deze opleiding afgerond in juni...

Even voorstellen: Rene

Even voorstellen: Rene

Mijn naam is Rene van Wissing ik woon samen met mijn vrouw en 2 dochters in het mooie Nijmegen. De afgelopen 20 jaar heb ik veel commerciële functies mogen bekleden, ook nu werk ik alweer ruim een jaar voor Huurrendement. Een veelzijdige job waar ik veel plezier in...

Vacature Coördinator Backoffice Vastgoed

Vacature Coördinator Backoffice Vastgoed

Huurrendement is een jonge, snelgroeiende organisatie welke vastgoedbeleggers ontzorgd bij hun belegging(en). Met ons concept faciliteren en beheren we vastgoedobjecten  voor onze relaties. Huurrendement is namelijk ook partner bij de aankoop, verkoop als ook de...